Κατερίνα Αγαπητού: Μιλούσε live λόγω καραντίνας και μπούκαραν τα παιδιά της στο πλάνο (βίντεο)

12.04.2021



Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Κάλιας Ελευθερίου στην εκπομπή "Mylife" της Digital TV σε μια πραγματικά αλλιώτικη συνέντευξη. Η Κατερίνα Αγαπητού, βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς ο σύζυγός της, Κρίστιαν Ονουφρίου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μίλησε για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο, δείχνοντας μας άθελά της και το πώς είναι η καθημερινότητά της, μόνη, με δυο παιδιά στο σπίτι, αφού η Μαρίνα και ο Ηλίας ήταν αποφασισμένοι να κάνουν αυτή τη συνέντευξη οικογενειακή υπόθεση.

Η δημοσιογράφος βιώνει μια κάπως περίεργη περίοδο, καθώς από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται οικογενειακώς σε καραντίνα, καθώς ο σύζυγός της, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται απομονωμένος σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε για το πώς αισθάνεται, αν εμφάνισε κάποια συμπτώματα, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε ο πεθερός της με τον κορωνοϊό, ο οποίος ακόμη δεν επανήλθε πλήρως. 

Εννοείται πως αυτή η συνέντευξη δεν έγινε χωρίς παρεμβάσεις, αφού τα δυο παιδιά της, την διεκδικούσαν με τον τρόπο της, με την Κατερίνα Αγαπητού να μας δείχνει άθελά της πώς είναι η απαιτητική και συνάμα όμορφη καθημερινότητας μιας μαμάς. Το oικογενειακό κλίμα, ενίσχυσε αυθόρμητα και η διεύθυντρια του καναλιού, Γωγώ Αλεξανδρινού, από το στούντιο της Digital TV, καθώς τις δυο δημοσιογράφους τις συνδέει ως γνωστόν μια αδελφική φιλία, πειράζοντας on air η μια την άλλη. 

Στο πιο κάτω βίντεο μπορείς να δεις αυτή τη family edition συνέντευξη, που αποδεικνύει πως στις ζωντανές εκπομπές, όλα είναι πιθανά!

mylife.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1333