Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ για τα γενέθλιά του (βίντεο)

11.04.2021



Τα τρίτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο μικρός  Παναγιώτης Ραφαήλ από την Ελλάδα, ο μαχητής που με την ιστορία του κατάφερε να συγκινήσει και να κάνει Ελλάδα και Κύπρο να γίνουν μια γροθιά στηρίζοντάς τον στην περιπέτεια του.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ραφαήλ διεγνώσθη με νωτιαία μυική ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η ιστορία του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες  που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του, για να καλύψει το κόστος της θεραπείας.

Σήμερα μέσα από ένα βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να γιορτάζει τα γενέθλιά του και όπως γράφουν στην ανάρτηση βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Το βίντεο ήταν ένας τρόπος της οικογένειας να ευχαριστίσουν για άλλη μια φορά τον κόσμο για την στήριξή τους.

Όπως γράφουν «σήμερα ο μικρός μας κλείνει τα 3 του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Αυτό οφείλεται σε εσάς, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε με το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Τέλος εύχονται χρόνια πολλά στον ήρωά τους και εύχονται κάθε χρόνος που περνά να τον κάνει πιο δυνατό. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!»

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


475