Η απίθανη φωτογραφία επώνυμης Κύπριας με τον γιο της και το σχόλιο που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη

11.04.2021



Κάθε φορά που η Μαριάντα Πιερίδη δημοσιεύει φωτογραφία του γιου της, διαπιστώνουμε πόσο όμορφο αγοράκι είναι.   Ο Νικόλας έγινε 7 ετών τον περασμένο μήνα και η μητέρα του δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την τούρτα στέλνοντας δημόσια τις πιο θερμές ευχές:

«Σαν σήμερα πριν • 7 • χρόνια το σύμπαν σε έφερε στη ζωή μου αντράκι μου όμορφο... Σου εύχομαι να είσαι δυνατός να είσαι χαρούμενος να είσαι πολεμιστής, να σέβεσαι τον εαυτό σου, να μην ξεχνάς να χαμογελάς στη ζωή και όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Σ’αγαπώ... 〽️ #nicolas ».

Η Μαριάντα Πιερίδη αναρτά συχνά φωτογραφίες του γιου της και τα likes των διαδικτυακών της φίλων είναι χιλιάδες. To ίδιο συνέβη και με αυτή τη selfie που είναι με τον Νικόλα.

Μάλιστα μεταξύ αυτών που έσπευσαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία "έστειλε" έξι καρδιές.

Η Μαριάντα Πιερίδη απέκτησε τον γιο της το 2014,  καρπό του έρωτά της με τον τότε σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη. Σήμερα είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Κατριβέση και η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με την yoga.

Πηγή: www.mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3182