Survivor: Ποιος παίκτης έχει κερδίσει τα λιγότερα χρήματα από αυτούς που είναι μέσα και ποιος τα περισσότερα

09.04.2021



Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο να μην τρώνε, να μην κάνουν μπάνιο, να περνάνε άθλια γενικά αλλά... δεν θέλω να ξεχνάτε πως πληρώνονται κάθε Survivor εβδομάδα και τα ποσά δεν είναι... καθόλου μικρά! Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor και ποιος... όχι;

Σύμφωνα με τις αμοιβές που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια την παραγωγή, ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που έκλεισε το καλύτερο deal για το παιχνίδι, αφού ο Ατζούν συμφώνησε να του δίνει κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι 6.500 ευρώ!

Τα λεφτά, βέβαια, αυτά φαίνεται πως ο Τριαντάφυλλος του τα έχει φέρει πίσω και μάλιστα διπλά αφού η ίντριγκα που πουλάει κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, που αυτά τα νούμερα φέρνουν χορηγούς άρα... μόνο μέσα δεν λες πως μπήκε ο Τούρκος παραγωγός!

Από την άλλη, όμως, κάποιοι δεν πούλησαν τόσο καλά τον εαυτό τους ή τον πούλησαν τέλος πάντων όσο καλύτερα πίστευαν! Αυτός που βρίσκεται απέναντι από τον Τριαντάφυλλο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος μετά από 15 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι έχει καταφέρει να κερδίσει 7.500 ευρώ, καθώς φήμες τον θέλουν να έχει κλείσει συμβόλαιο με 500 ευρώ εβδομαδιαίως.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1520