Μερκής - Κυριάκου: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι [εικόνες]

09.04.2021



Σε αποκαλύψεις για την οικογένεια της και για την προσωπική της ζωή έκανε η Άντρεα Κυριάκου, μέσα από το instagram της, χθες, Πέμπτη, 8 Απριλίου. Χαρακτηριστικά η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός, απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της, χρησιμοποιώντας το question sticker, και αναφέρθηκε στο γεγονός πως μετακομίζουν προσεχώς στη γενέτειρα τους, τη Λεμεσό.

Σε αμέσως επόμενη ερώτηση, η Άντρεα Κυριάκου, κλήθηκε να αναφερθεί για το αν θα υπάρξουν δυσκολίες για αυτή τους την απόφαση, λόγω της απόστασης που θα υπάρχει με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποκαλύπτοντας μεταξύ αυτών και το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.  

Στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε τα εξής η επώνυμη Κύπρια: “Oι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μακριά από την οικογένεια μας, νομίζω είναι περισσότερες από το πήγαινε – έλα, Λευκωσία – Λεμεσό. Με το φόρτο εργασίας και των δυο και τις ώρες που θέλω να περνάω με το μωρό(δουλεύουμε και παρέα), χρειαζόμαστε κοντά την οικογένεια μας. Ειδικά εάν θα μεγαλώσει”.

Μια πρώτη εικόνα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει του νέου τους σπιτιού, που θα στεγάζει τον έρωτά της με τους δυο άντρες της ζωής της, μας έδωσε την Παρασκευή, 9 Απριλίου η Άντρεα Κυριάκου. Σε instastory που εντοπίσαμε στον λογαριασμό της, η γνωστή Κύπρια, μας έβαλε προφανώς στην κουζίνα της, δείχνοντάς μας το πώς έχει ονειρευτεί τον καινούργιο χώρο που θα έχει το σπίτι τους στη Λεμεσό.

Στα σύντομα βιντεάκια που ανήρτησε, διακρίναμε τον ενθουσιασμό που την διακατέχει, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως οι ετοιμασίες τους βρίσκονται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο.

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο και τις εικόνες:

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3030