Ροντίκα Κάρογιαν: Απαντά πρώτη φορά για την φημολογούμενη ερωτική σχέση Αριστοτέλους - Μάριου Κάρογιαν (Βίντεο)

05.04.2021



Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, στην πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη απάντησε σε όλα χωρίς φόβο και δισταγμό.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του λαμπερού ζευγαριού στη Λευκωσία. Ανάμεσα σε άλλα που εξομολογήθηκαν στον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος, η Ροντίκα Κάρογιαν δε δίστασε να αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν, οι οποίες ήθελαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι σε σχέση με τον Μάριο Κάρογιαν.

«Με την Χριστιάνα Αριστοτέλους ήμουν σίγουρη, γιατί εγώ τη γνώρισα προσωπικά πρώτη. Την ήξερα, μιλούσαμε κάποιες φορές, και τότε όταν όλα αυτά ήταν τόσο έντονα, ήταν η γιορτή του περιοδικού ‘Μan’, και εγώ πήγα και της είπα ‘Έλα Χριστιάνα να σας γνωρίσω με τον Μάριο. Όλοι μιλούν για εμάς και εσύ δεν τον γνωρίζεις’. Ήξερα ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά. Στην αρχή γελούσαμε. Αλλά μετά όταν άρχισε να ενοχλεί την οικογένεια και τους φίλους μας, σίγουρα τότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, να πούμε κάτι… Αλλά από την άλλη πλευρά αφού όλοι έχουμε κινητά τηλέφωνα και έλεγαν ότι τους είδαν μαζί σε ξενοδοχείο γιατί δεν έβγαλε κανένας καμία φωτογραφία με το κινητό και να αποδείξουν τα γεγονότα;».

Δείτε όσα είπε στο 47:35

www.showbiz.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1360