MasterChef: Είναι αυτό το πρώτο ζευγάρι του reality μαγειρικής;

07.03.2021



Το MasterChef προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήδη εδώ κι ενάμιση μήνα και έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Σίγουρα λείπουν οι εντάσεις και ίντριγκες του περσινού κύκλου, δεν τις βλέπουμε ακόμη σε τόσο έντονο βαθμό, λείπουν όμως και οι έρωτες, όπως αυτός της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου.

Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχαμε έως τώρα. Αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει μέσα μας, αφού υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει ήδη ένα ζευγάρι στο reality μαγειρικής, το οποίο αν δεν έχεις καταλάβει ήδη ποιο είναι ίσως και να μην το μαντέψεις.

Όχι δεν αναφερόμαστε στον Ιωάννη και τη Μαρία. Οι δύο αυτοί παίκτες δεν είναι πια ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου. Υπάρχει όμως ένα άλλο ζευγάρι που σίγουρα δεν φαντάζεσαι. Η δημοσιογράφος έκανε κάποια «spoilers» για το reality μαγειρικής και εκτός από τη δεκάδα μας αποκάλυψε και την ύπαρξη ενός άλλου ζευγαριού.

Δεν θέλουμε όμως να σε κουράζουμε άλλο γι’ αυτό θα σου το αποκαλύψουμε. Όχι εδώ όμως, στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα μάθεις όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που χρειάζεσαι. Δεν ξέρουμε αν οι δυο τους θα γίνουν οι νέοι Μπέλλος και Μπέη, δείχνουν όμως αρκετά ταιριαστοί.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3234