Συγκλονίζει ο Άλεξ Παναγή: "Ήμουν μόλις 10 χρονών! Κύπριος ηθοποιός με έβαλε να του κάνω μασάζ στα γεννητικά όργανα..."

04.03.2021



Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε μιλώντας στον Alpha ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή, ο οποίος καταγγέλλει την κακοποίηση που δέχθηκε από ηθοποιό στα καμαρίνια του ΘΟΚ όταν ήταν 10 μόλις χρονών, περίπου το 1980.

"Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα..."

"Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό" αναφέρει ο Άλεξ Παναγή και αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 75 και μάλλον δραστηριοποιείται στο χώρο ακόμα και άκουσε ότι το έχει ξανακάνει. Ερωτηθείς αν θα το καταγγείλει στις Αρχές δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει άλλες καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού

"Έχω ακούσει ότι έχει ξανασυμβεί από το ίδιο άτομο, αν χρειαστεί να καταθέσω ως μάρτυρας θα το κάνω."

Μίλησε επίσης για τις πολύ δύσκολες ώρες που έζησε στην τρυφερή ηλικία των 10 χρόνων μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό που "ξαναζωντάνεψε" μπροστά του μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις άλλων ηθοποιών και καλλιτεχνών.

"Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ, η ντροπή μου ήταν τόσο μεγάλη. Ξυπνούσα κι ήμουν άρρωστος. Το θύμα ποτέ δεν παραγράφει τα όσα έζησε, το φόβο, τον τρόμο"

"Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν" λέει ο καλλιτέχνης εξηγώντας πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί αυτό που έζησε. Απάντησε όμως στο "γιατί τώρα" λέγοντας ότι τώρα ένιωσε έτοιμος και αρκετά δυνατός να το πράξει και τόνισε ότι συνέβαινε πριν 40 χρόνια και συμβαίνει και τώρα κι πάντα κι έτσι αποφάσισε να μιλήσει, παροτρύνοντας τα θύματα να το πράξουν.

"Το ξεπέρασα αλλά τώρα με όλα αυτά που έχουν βγει στο προσκήνιο, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να δούμε ότι δεν φταίμε εμείς"

Είπε επίσης ότι, μετά από τόσα πολλά χρόνα, μίλησε σε πολύ κοντινούς του ανθρώπους και στον πατέρα του για να μην το ακούσει από την τηλεόραση.

Έστειλε επίσης μήνυμα σε όλα τα θύματα και ιδιαίτερα στα παιδιά που υπέστησαν παρενόχληση ή κακοποίηση επισημαίνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δικό τους λάθος.

Όσον αφορά το χώρο του τραγουδιού στον οποίον δραστηριοποιείται είπε ότι ούτε αυτός είναι ένας καθαρός χώρος και εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε λεκτική βία από επιχειρηματίες.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1452