H πανέμορφη και χυμωδης Κύπρια tv persona έκανε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους! Δείτε το νέο της

21.01.2021



Η Κλέλια Θεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλίμουθ, αλλά έχει καταγωγή από την Kύπρο κάτι που υπερηφανεύεται και στα social media της με τους χιλιάδες ακόλουθους. Η 26χρονη που εργάζεται ως μοντέλο έγινε γνωστή και νούμερο ένα θέμα στα βρετανικά tabloids, όταν πρωταγωνίστησε στη ριάλιτι σειρά, Towie, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μέσω instagram που δέχθηκε απο τους followers της αποκάλυψε ότι εκ γενετής είχε πληθωρικό στήθος που επί χρόνια της ήταν το μεγάλο της πρόβλημα. Η λύση της πλαστικής μειωτικής στήθους, την έχει κάνει πλέον να αισθάνεται πολύ πιο άνετα με το σώμα της. «Έκανα μείωση στήθους στα 19 μου. Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» εξήγησε. «Μισούσα το στήθος μου. Πολλά κορίτσια θα σοκαρίστηκαν που το έκανα, αλλά όταν δεν μπορείς να αγοράσεις ωραία σουτιέν, κάθε είδους μοντέρνο μπικίνι, μπλούζα ή φόρεμα, είναι βασανιστήριο».

Μάλιστα αποκάλυψε: «Είχα φοβερό πόνο στον αυχένα που μου προκαλούσε συνέχεια πονοκεφάλους. Δεν μου κόστισε φθηνά η επέμβαση, αλλά άξιζε τα λεφτά της, για να μπορώ να φοράω ό,τι θέλω τώρα».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6557