Μέλανη Στέλιου: Κατεβαίνει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές! Μάθε με ποιο κόμμα!

14.01.2021Ένα βήμα πριν την “εισβολή” στην Βουλή, είναι η Μέλανη Στέλιου! Μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Κώστα Καρνάκη, μάθαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” πως η Μέλανη Στέλιου “φλερτάρει” με την πολιτική και μάλιστα, πως “κατεβαίνει” ως υποψήφια στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το κόμμα με το οποίο “κλείδωσε”, το οποίο είναι εκείνο των “Οικολόγων”. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχθεί κρούση σε προηγούμενες εκλογές από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, προτάσεις που δεν αποδέχθηκε αφού δεν την κάλυπταν σε ιδεολογικό επίπεδο. Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

hellomagazine.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


1031