Απίστευτη διαρροή Τhe Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος “σκηνοθέτησε” το χωρισμό του για να μπει στο ριάλιτι;

14.01.2021Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μας είχε ξαναπασχολήσει τηλεοπτικά όταν είχε λάβει μέρος στο Nomads, στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1. Τότε είχε γίνει γνωστό, ότι ο Παναγιώτης διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με το πανέμορφο μοντέλο Νάντια Χομτζίλα.

Λίγο πριν στο Bachelor, έγινε γνωστό ότι οι δυο τους χώρισαν και τράβηξαν χωριστούς δρόμους, κάτι που αιφνιδίασε τους πάντες καθώς το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο και μετρούσαν ήδη αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του vandasblog, ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν μπήκε στη βίλα του The Bachelor δεν ήταν χωρισμένος. Απλά είχε συμφωνήσει με την αγαπημένη του να κρύψει την σχέση αυτή καθώς έπρεπε να υποδυθεί έναν ρόλο που θα έκανε καλό στα επαγγελματικά του.

Την τροπή που πήραν τα πράγματα, όμως, κανείς δεν την περίμενε, κι αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να έχει συναισθήματα για αρκετές κοπέλες δεν γινόταν παρά να χωρίσουν. Έτσι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι δυο τους τα είπαν και πολιτισμένα αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στην σχέση αυτή.

lifebuzz.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


420