Μόλις διέρρευσε Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και γίνεται χαμός!

12.01.2021Πήραν, λοιπόν και τη χθεσινή μάχη ασυλίας με το 10-2 να επαναλαμβάνεται, όπως και την Κυριακή.

Τι θα δούμε, λοιπόν σήμερα; Θα δούμε τους Διάσημους να παίρνουν τη ρεβάνς;

Ισως, αλλά σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια...

Σήμερα, θα δούμε ακόμη έναν περίπατο για τους Μαχητές. Και αυτή η ασυλία θα βρει τους Μαχητές να πανηγυρίζουν και τους Διάσημους να πηγαίνουν ηττημένοι στο συμβούλιο του νησιού.

Και αυτή η  δεύτερη ασυλία θα κριθεί με... άνεση υπέρ των Μαχητών.

Πηγή: dokari.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


338