Ξέφυγαν οι Διάσημοι στο Survivor: Η Κάτια και η Ελευθερία πιάννονται στα χέρια Την κατηγορεί πως έκλεψε ρύζι

12.01.2021Με εντάσεις και καβγάδες έρχεται στις οθόνες μας το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Σε αυτό η Ελευθερία Ελευθερίου και η Κάτια Ταραμπανκό θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση και θα ξεσπάσει ανάμεσά τους μεγάλος καβγάς.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει λόγο για άτομα που δεν δουλεύουν ομαδικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θέματα στην ομάδα.


Παράλληλα η τραγουδίστρια κάνει λόγο ότι όλοι μοιράζονται ακόμη και τον «τελευταίο κόκκο ρυζιού», αλλά το μοντέλο απαντά ότι το να μοιραστεί λίγο ρύζι δεν παίζει κανέναν λόγο.

Τότε η ένταση αυξάνεται και η συζήτηση πηγαίνει στις επιδόσεις κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


267