Mάριος Χαννίδης: Στο κομμωτήριο λίγο πριν το lockdown τρολάρει την απόφαση για δεύτερο lockdown (φωτο)

10.01.2021



Πρώτη μέρα του δεύτερου lockdown στο νησί μας και όλοι πλέον βρισκόμαστε μπροστά απο μια νέα καθημερινότητα. Ο δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου και υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΕΚ Μάριος Χαννίδης διακομοδεί με μια ακομπλεξάριστη φωτογραφία το δεύτερο lockdown καθώς όπως και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας έτρεξε χθες Σάββατο στο κομμωτήριο και περιποιήθηκε τον εαυτό του.

Το επίμαχο στιγμιότυπο το συνόδευσε απο το κομμάτι «Again» του Roger Sanchez διακομοδώντας την απόφαση της κυβέρνησης για lockdown. Θυμίζουμε πως απο τις αρχές Νοεμβρίου με δηλώσεις του, στηρίζοντας και την θέση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου, ζητούσε να γίνει άμεσα lockdown ώστε να αναχαιτιστεί η αύξηση κρουσμάτων και να μπορούμε όλοι να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς σκληρούς περιορισμούς και παράλληλα να λειτουργήσει η αγορά χωρίς προβλήματα.

Η απόλυτη θέση που εξέφραζε είχε συνέπεια να δεχτεί έντονη κριτική. Σήμερα φάνηκε πως δικαιώθηκε μιας και τα ημίμετρα δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα αλλά αντιθέτως έφερε αυτή την στιγμή το καθολικό lockdown και την οικονομική αβεβαιότητα όλων. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


999