Εβελίνα Παπούλια: Οι δύο γάμοι “καταστροφή”, η κόρη της και η άγνωστη σχέση με την Τατιάνα Στεφανίδου

03.01.2021



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στην Ειρήνη Αρβανίτη και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός που φέτος ασχολείται με το ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν, την κόρη της και τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος, και αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Για τους γάμους: «Έχω κάνει δύο γάμους-καταστροφή. Με το που παντρευόμουν κάτι πάθαινα»

Για τον χορό και τη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έξι χρονών αποφάσισα ότι εγώ αυτό θα γίνω, οπότε μου ήταν πολύ εύκολο. Το σώμα μου με σταμάτησε, οι τραυματισμοί μου. Ήμασταν στην ίδια σχολή με την Τατιάνα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή χορεύτρια, κάναμε πάρα πολλή παρέα, κολλητή παρέα. Μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού ήμασταν μία παρέα. Κάναμε παραστάσεις μαζί, πηγαίναμε στο Λονδίνο μαζί, αλλά μετά χαθήκαμε».

Για την κόρη της και τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως αν επαγγελματικά έχει βρει τον δρόμο της, δουλεύει, έχει τα χρήματά της και είναι ικανοποιημένη από αυτό, να κάνει όποτε θέλει παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Κάποιοι μου έλεγαν ότι τώρα που πρωταγωνιστώ σε σίριαλ, θα μείνω έγκυος; Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δε θεώρησα ότι ποτέ την καταστρέφω».

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1307