Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωινή βόλτα στη Στασικράτους με χαμόγελα και χαλαρή διάθεση

24.10.2020



Βόλτα στην Στασικράτους βγήκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους σήμερα το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου και  λίγο πριν από την εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα». Η παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών προσπαθεί καθημερινά να φέρει εις πέρας εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις προσωπικές της δουλειές. Να επισημάνουμε ότι η παρουσιάστρια φόρεσε την μάσκα προστασίας της αλλά ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” λίγο πριν το κάνει. Πάντοτε, η παρουσιάστρια τηρεί τα μέτρα αυτοπροστασίας σεβόμενη πάντοτε τους γύρω της.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την καθημερινότητα της μαζί με τα δύο της παιδιά, την Μελίνα και τον Ανδρέα δηλώνοντας ότι τους αποκαλεί με όμορφα επίθετα τα οποία διαδραματίζουν ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας τους. “Έχω πάρα πολλά που τους λέω. Από το “ζουζουνά μου”, “ανθρωπάκι μου”, “πλασματάκι μου”, “ζωούλα μου, “φατσούλα μου”, καρδιά μου”, “ψυχή μου”. Όπως καταλαβαίνεις τους λέω συνέχεα όμορφα επίθετα, γιατί μου βγαίνει και γιατί βοηθάει πάρα πολύ τα παιδιά να έχουν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Nα νιώθουν την αγάπη από τους γονείς”.

Παρόλο, που σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 15.30 ξεκινά η εκπομπή της, εντούτοις η παρουσιάστρια χρειάστηκε να μεταβεί στην οδό Στασικράτους για προσωπικούς της λόγους. Για τη ίδια άλλωστε, η ζωή είναι στιγμές και προσπαθεί πάντοτε να ζει την κάθε στιγμή ως μοναδική.

Στο τιμόνι της εκπομπής καθημερινά η Κύπρια παρουσιάστρια φέρνει εις πέρας και καθορίζει με το δικό της μοναδικό τρόπο τη ροή της εκπομπής ενώ οι καλεσμένοι της νοιώθουν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Η σημερινή πρωινή της βόλτα στην ανανεωμένη Στασικράτους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με απλό ντύσιμο αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι αυθεντική και απλή ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙΔΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ

Πηγή: coffeevibesmagazine.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2341