Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά

24.10.2020



Χθες βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία «καυτή» αποκάλυψη για ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε πως κάποιοι παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για μερικά πράγματα που έγιναν.

Μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες δεν καπνίζουν όσο καιρό βρίσκονται στο παιχνίδι ενώ παραδέχθηκε πως κάποιοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει για ποιους παίκτες μιλάει.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έπαιξε σήμερα η εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να πάρει θέση, ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα δεν έγινε αυτό στο πρώτο Survivor, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος τονίζοντας πως θέλει να το ξεκαθαρίσει γιατί αμέσως το μυαλό όλων πηγαίνει σε εκείνον και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


838