Τέλος το Bachelor: Δείτε την στιγμή που ο Παναγιώτης Βασιλάκος αγοράζει μονόπετρο στην μεγάλη νικήτρια

22.10.2020



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών τον Παναγιώτη Βασιλάκο για ψώνια στη Βουκουρεστίου όμως ο τηλεοπτικός Bachelor δεν πήγε να αγοράσει κάτι... απλό! 

Ο περιζήτητος εργένης, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ριάλιτι αγάπης του Alpha, του The Bachelor και πλέον απομένει μόνο ο ημιτελικός και ο τελικός του παιχνιδιού προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές για το αποτέλεσμα, εθεάθη να κοιτάει βιτρίνες σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο Σύνταγμα.
Και φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία εκεί αφού βρέθηκε στον δρόμο με τα πιο πολυτελή κοσμηματοπωλεία, τη Βουκουρεστίου όχι για να χαζέψει βιτρίνες αλλά για να... ψωνίσει! Και όχι ό,τι και ό,τι αλλά για να επιλέξει και να αγοράσει το μονόπετρο για την καλή του.

Τη γυναίκα που επέλεξε να έχει στο πλευρό του μέσα από το The Bachelor, μετά από έντονες αντιπαραθέσεις και καβγάδες 20 καλλονών.

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε ποιο από τα κορίτσια κατάφερε να τον πείσει ότι θέλει να ζήσει στο πλευρό της τον απόλυτο έρωτα και μία σοβαρή σχέση, όμως εκείνος φρόντισε να κάνει όλες εκείνες τις προετοιμασίες που χρειάζονται για την ημέρα που θα της ανακοινώσει την απόφασή του. Και ένα μονόπετρο, αγορασμένο μάλιστα από ένα από τα πιο καλά κοσμηματοπωλεία της Αθήνας, είναι σίγουρα η καλύτερη απόδειξη ότι ο περιζήτητος εργένης θέλει να ζήσει το δικό του ρομαντικό παραμύθι με την εκλεκτή.

Ο Παναγιώτης λοιπόν, βρέθηκε στον οίκο κοσμημάτων του Κώστα Καίσαρη και όχι απλά χάζεψε τη βιτρίνα αλλά μπήκε και μέσα και ύστερα από πολλή ώρα βγήκε κρατώντας στα χέρια του ένα πολυτελές τσαντάκι που φυσικά περιείχε το βελούδινο κουτάκι με το πολυπόθητο και πανάκριβο μονόπετρο.

Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


10005