Μαρία Φιλίππου: Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για τους γιους της και το διαζύγιό της!

21.10.2020



Η Μαρία Φιλίππου η οποία αποτελεί μία από τις πιο γλυκές και ταλαντούχες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση με καταγωγή από το νησί μας, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και στον Γιάννη Βίτσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο της πριν από 17 χρόνια και στα δύο της αγόρια, Φίλιππο και Βαγγέλη.

“Δεν αισθάνθηκα κανένα βάρος. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν παντού παρών σε ό,τι είχαμε ανάγκη ως οικογένεια. Επιπροσθέτως, έγινα με απόλυτη συνείδηση μητέρα. Ονειρευόμουν να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου. Δεν θέλησα να τα παρατήσω σε μια κυρία. Οφείλω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην πεθερά μου όσο και στη μακαρίτισσα μητέρα μου και την αδελφή μου. Ήταν δίπλα μου όταν τις είχα ανάγκη.

Μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου αισθάνθηκα πληρότητα, έγινα πλουσιότερος σε συναισθήματα άνθρωπος. Είδα τι αξίζει αληθινά σ’ αυτήν τη ζωή. Συχνά λέω σε φίλους μου "κάντε παιδιά. Θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και με ένα μαγικό τρόπο όλα για όσα φοβάστε θα πάνε καλά". Ξέρεις, σημασία σ’ αυτήν τη διαδρομή έχει να ζήσουμε το ταξίδι. Τέλος, πρέπει επίσης να σου πω ότι πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και τα παιδιά μου με προσέχουν”, είπε η Μαρία Φιλίππου. 

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




896