Χρύσανθος Τσουρούλλης: Με συγκινητικά λόγια σχολιάσε πρώτη φορά την σύντροφο του ως Υπουργό Δικαιοσύνης και το ενδεχόμενο να την έχει καλεσμένη του

18.10.2020Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λαμπερή βραδιά των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”. 

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και στον Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του και Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη με πολύ όμορφα λόγια για τις ικανότητές της αλλά και για τη σχέση τους. 

“Προσπαθώ να μην τα μπλέκω και τα δύο. Έχει όλες τις δυνατότητες και όλες τις γνώσεις για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος της ημέρας να αφήσει το αποτύπωμά της κάνοντάς τον καλύτερο. Εκεί όπου θα ζητηθεί η άποψή μου εν είδει συζήτησης το κάνω διακριτικά αλλά πάντως δεν επεμβαίνω. Είναι δύο χωριστοί κόσμοι οι επαγγελματικοί που δεν πρέπει να μπλέκονται. Από εκεί και πέρα όταν μπαίνουμε στο σπίτι και κλείνουν οι πόρτες είναι κάτι που μας αφορά τους ίδιους. Πάντως όλα είναι αρμονικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, κληθείς να απαντήσει αν θα δούμε ποτέ την Έμιλυ Γιολίτη καλεσμένη στις “Τομές στα Γεγονότα” ούσα φιλοξενούμενή του, είπε: “Νομίζω πως αυτός ο ρόλος πια θα ανατίθεται στους εκλεκτούς μου συνάδελφους για να είναι και ιδιαίτερα αντικειμενικοί. Έτσι κι αλλιώς στο τέλος της ημέρα, θα πρέπει να έχω κι ένα σπίτι να πάω πίσω”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςStyling Tips για το φθινόπωρο και πάρε τη μόδα με το μέρος σου

Ακολούθησε όλα τα Styling Tips του φθινοπώρου… και πάρε τη μόδα με το μέρος σου! Διάβασε περισσότερα

Και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τοπ που είχαν φορέσει η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια Διάβασε περισσότερα

«Beauty Αwards»: Ποιές επώνυμες Κύπριες ξεχώρισαν στο ροζ χαλί στο σκαλί Αγλαντζιάς Διάβασε περισσότερα

Οι επώνυμοι που πέρασαν από το ροζ χαλί των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς " στο σκαλί Αγλαντζιάς Διάβασε περισσότερα


687