GNTM spoiler: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί! (φωτο)

29.09.2020



Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διεκδικητές του τίτλου.Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελέσει το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώθηκαν ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

θες, 28 Σεπτεμβρίου οι παίκτες υποβλήθηκαν σε από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι εντυπωσίασαν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους!

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης απέδειξε πως στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε στην πρώτη δοκιμασία και θα φύγει;

Η Χρύσα Καβράκη είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί!  

Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




834