Εξομολόγηση Κύπριας πρωταγωνίστριας: “Οι γονείς μου πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους…”

25.09.2020



Στον περιοδικό “7 Μέρες Tv” και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η Τόνια Σωτηροπούλου. H ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει βιώσει στη ζωή της, αλλά και στον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει;

Τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου.

Τι έμαθες, βιώνοντας μαζί τους αυτή την περιπέτεια; Διαπίστωσες να φανταστώ πιο καθαρά πόσο πολύτιμο είναι να είμαστε υγιείς;

Ακριβώς αυτό. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά.

Τι θαυμάζεις στον Κωστή;

Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία του γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν.

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




764