Χριστιάνα Θεοδώρου: Οι ανασφάλειες που εξομολογήθηκε σε σχέση με το σώμα της [εικόνες]

24.09.2020



Λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, η Χριστιάνα Θεοδώρου, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, το οποίο σύγκρινε με το παρόν, και μας εξομολογήθηκε τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα της. Σε δημοσίευση της στο instagram, την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, η Κύπρια ηθοποιός ανήρτησε δυο εικόνες της, με ένα χρόνο διαφορά η καθεμιά, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει σε καλοκαιρινή διάθεση, φορώντας τα μαγιό της.

Αφορμή για αυτό το post, όπως διαβάσαμε στη λεζάντα που συνόδεψε τις εικόνες, στάθηκαν οι αλλαγές που εντόπισε στο σώμα της, πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη εικόνα πριν την εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός όπως αποκάλυψε κάλυπτε με μαξιλάρια μπροστά το σώμα της, γιατί ένιωθε ανασφάλεια, λέγοντας: “Εβαζα το μαξιλάρι μπροστά γιατί ντρεπόμουν, ένιωθα ανασφάλεια, αν και οι κοιλιακοι μου ήταν ολοφανεροι και η κυτταρίτιδα δεν είχε κάνει την εμφάνιση της”.

Κάνοντας σαφές, πως τώρα αυτή τη περιοδο που διανυει της εγκυμοσυνης της, η κυταριτιδα εκανε την εμφανιση στο κορμί της χωρίς να την ενοχλάει σχολιάζοντας: “Φέτος, απολαμβάνω την κοιλιτσα μου, την κυτταρίτιδα μου, όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης […]”.

Δείτε στην παρακάτω γκαλερί τις εικόνες του πριν και του μετά της που εντοπίσαμε
ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1175