Η στιγμή που ο Κύπριος Βλαδίμηρος εξομολογήθηκε στον Big Brother πως είναι παρθένος και εξήγησε γιατί!

24.09.2020



Ανοιχτά για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother». Ο 22χρονος Κύπριος μίλησε ανοικτά στο δωμάτιο επικοινωνίας για τις σχέσεις του και αναφέρθηκε στο ότι δεν έχει συνευρεθεί ακόμα ερωτικά με κάποια γυναίκα.

«Τα πάω αρκετά καλά με τους συγκατοίκους μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ακριβώς στο στυλ μου δεν πιστεύω ότι είναι κάποια κοπέλα στο σπίτι. Ακόμα και εμφανισιακά, οι κοπέλες που θα με τραβούσαν θα ήταν αυτές που θα ήταν μεγαλύτερες, εάν ήταν κοντά στην ηλικία μου. Σε χαρακτήρα που να με τραβάει κάποια, δεν θα το έλεγα. Δεν παρατήρησα κάτι ξεχωριστό.

Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου, μιλάμε για μερικούς μήνες η κάθε μια. Στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν πως δεν είχα χρόνο. Δεν έβγαινε.

Κανονικές σχέσεις με την έννοια ότι έχουν ολοκληρωθεί με σεξ δεν ήταν. Οπότε με καμία από τις δύο δεν έχω κάνει. Άρα, είμαι παρθένος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις μετά τα 19 μου. Πριν τα 19 δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να νιώθω πράγματα για την κοπέλα.», είπε, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Νικόλα.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1229