Big Brother: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι - Η Σοφία τα έφτιαξε κρυφά με τον... - Έξαλλος ο Κεχαγιάς, ποιος του την "έφαγε";

21.09.2020



Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από το τελευταίο επεισόδιο στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ όμως οι εξελίξεις μέσα στο σπίτι είναι ραγδαίες! Ποιες είναι αυτές; Έχουμε το πρώτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι, το οποίο δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα (ίσα ίσα το αντίθετο) και η εξέλιξη αυτή θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

Πρόκειται για δύο παιδιά που όχι απλά δεν ήταν κοντά αλλά είχαν τσακωθεί αρκετές φορές μέσα στο σπίτι του Big Brother! Άλλωστε λένε πως οι μεγάλες συγκρούσεις φέρνουν και μεγάλους έρωτες! Πρωταγωνίστρια, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο είναι η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφιά έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά, όμως άλλος είναι ο παίκτης που της έχει κλέψει την καρδιά μέσα στο σπίτι! Ο λόγος; Για τον Γρηγόρη Τσεκούρα! Ναι ναι καλά διαβάσατε! Παρότι οι δύο παίκτες στο Live της Παρασκευής είπαν πως μέχρι να βγουν από το σπίτι δεν θα μιλάνε φαίνεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθαν αρκετά κοντά, τόσο που να χαρακτηρίζονται ως το πρώτο επίσημο ζευγάρι του νέου Big Brother!

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς με την εξέλιξη αυτή έμεινε "παγωτό", αφού κάνει μπαμ πως έχει αισθήματα για την Σοφιά, η οποία όμως είναι αλλού και φαινόταν! Η Σοφία είχε εκδηλώσει πως νιώθει κάτι για τον Γρηγόρη μέσα από την συμπεριφορά της ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνιζαν πως ο λόγος που τσακώθηκε τόσο έντονα με την Ραμόνα ήταν διότι η Ρουμάνα παίκτρια είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γρηγόρη!

Ο Κεχαγιάς από την πλευρά του δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την εξέλιξη αυτή και είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα με αποτέλεσμα να την πληρώνει η... Άννα Μαρία! Τις εξελίξεις αυτές θα τις δούμε μέσα στα επεισόδια της εβδομάδας και πολύ πιθανό από σήμερα Δευτέρα!

Athensmagazine.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1290