Βλαδίμηρος Νικόλα: Οι κολλητοί φίλοι του Κύπριου παίκτη του "Big Brother" αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές του

18.09.2020



Ο Βλαδίμηρος Νικόλα έκανε την είσοδό του στο σπίτι του “Big Brother” πέντε ημέρες μετά την πρεμιέρα του reality. Πρόκειται για ένα νέο παιδί από την Κύπρο, ο οποίος δεν δίστασε από την αρχή να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στο παρελθόν του και στα δύσκολα παιδικά βιώματα που έχει, όσον αφορά στον πατέρα του χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως “τύραννο”.

Εμείς θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για τον Κύπριο παίκτη του “Big Brother” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ συνομιλώντας με τους εδώ και 11 χρόνια κολλητούς του φίλους, Άλεξ και Ιωσήφ.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Και οι δύο κάνουν λόγο για ένα κλειστό χαρακτήρα που δεν εξωτερικεύει εύκολα τα συναισθήματα του, με τον Άλεξ να αναφέρει: “Ο Βλαδίμηρος είναι ένα πολύ ήρεμο άτομο και σκέφτεται ιδιαίτερα το μέλλον του. Έχοντας περάσει λοιπόν από ένα τόσο δυσάρεστο παρελθόν δε διστάζει καθόλου, αντιθέτως,  προχώρα για να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον, και προσπαθεί καθημερινά να έχει αυτό το ηθικό! [...] Μας μιλάει για τα δύσκολα βιώματα που έχει περάσει αλλά ποτέ σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισε. Γενικότερα είναι κλειστό άτομο όσον αφορά στα προσωπικά του”. Ο Ιωσήφ χαρακτηρίζει τον φίλο του ως ένα ευαίσθητο άτομο και πλέον έχει μάθει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ψυχραιμία, ωστόσο, δεν κρύβει πως πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Ο Βλαδίμηρος ως φίλος

Για ένα άτομο δοτικό με περισσή ευγένεια κάνουν λόγο οι φίλοι του: “Έχει την τάση της καλοσύνης και της ευγένειας στη ζωή του και συνηθίσει να μην δίνει σημασία σε άσκοπα γεγονότα της καθημερινότητας του. Σαν φίλος μου ο Βλαδίμηρος με έχει βοηθήσει σε ότι του έχω ζητήσει μέχρι στιγμής και γι’ αυτό τον λόγο σημαίνει πολλά για μένα σαν φίλος”, με τον Ιωσήφ να συμπληρώνει: “Φυσικά όλοι έχουμε και ελαττώματα. Είναι αρκετά πεισματάρης , ωστόσο, σε θέματα φιλίας  ήταν δίπλα μου και μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές”.

Η απόφαση να μπει στο “Big Brother”

Τόσο ο Άλεξ όσο και ο Ιωσήφ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον ίδιο τον Βλαδίμηρο πως είχε επιλεχθεί για το “Big Brother” και από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί, όπως μας ανέφεραν.

Όσον αφορά για το πώς δρα μέσα στο σπίτι, ο Άλεξ λέει: “Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχει φανεί ελάχιστες φορές ο Βλαδίμηρος, όπως αυτή που περιγράφει τα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής του. Αφού αυτή την περίοδο το κύριο περιεχόμενο του “Big Brother” είναι οι τσακωμοί που γίνονται μέσα στο σπίτι. Ό Βλαδίμηρος έχει να δείξει ακόμα πολλά για το “ποιος είναι [...] Θέλω να το πιστεύω πως θα καταφέρει να βγει νικητής του φετινού “Big Brother” καθώς θα αλλάξει όλη τη ζωή του, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς τα απωθημένα αυτού αλλά και της μητέρας του”, με τον Ιωσήφ να επισημαίνει πως ο Βλαδίμηρος είναι αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν βγάζει κάποια άλλη εικόνα από τον πραγματικό του εαυτό.

Η καθημερινότητα με τους φίλους του

Έχοντας παρακολουθήσει τον Βλαδίμηρο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αντιλαμβάνεται κανείς πως έχει πάθος με την κάμερα και τα παιχνίδια κάτι που επιβεβαιώνουν και οι κολλητοί του φίλοι.

“Ο Βλαδίμηρος έχει ένα ιδιαίτερο πάθος με τον φακό (camera). Αν βρεθούμε όλοι μαζί αυτό σημαίνει πως θα τραβήξουμε διάφορες σκηνές με το Βλαδίμηρο σκηνοθέτη. Σαν παρέα δεν διασκεδάζουμε ιδιαίτερα με τις κλασσικές απολαύσεις που έχουν τα περισσότερα άτομα στην ηλικία μας όπως καφετέριες, μπαράκια και clubs. Μας αρέσει το κάτι πιο δημιουργικό γι’ αυτό συνήθως ασχολούμαστε με τις κάμερες και το gaming! Αν δεν ασχοληθούμε με αυτά πάμε πολλές φορές στο σινεμά γιατί σε όλους της παρέας αλλά κυρίως στον Βλαδίμηρο αρέσουν οι ταινίες”, λέει ο Άλεξ.

Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσουν ποτέ

“Μια φορά εγώ (σ.σ. Άλεξ) και ο Βλαδίμηρος όταν ήμασταν μικροί περίπου 14 χρόνων και λέγαμε τα κάλαντα, μας είχε έρθει στο μυαλό μία ιδέα που ήτανε σχετικά κακή. Η ιδέα αυτή ήταν να πάω εγώ στη μία άκρη του δρόμου και ο Βλαδίμηρος στην άλλη και να κάνουμε λες και τραβάμε ένα σκοινί την ώρα που περνάγανε αυτοκίνητα. Στην πραγματικότητα δεν τραβούσαμε  κανένα σκοινί αλλά στους οδηγούς που περνούσαν με τα οχήματα τους φαινότανε λες και το κάναμε στη μέση του δρόμου  για να μην περάσουν τα αυτοκίνητα (κάτι σαν οφθαλμαπάτη). Το κάναμε αυτό αρκετές φορές μέχρι που ένας οδηγός του οχήματος κατάλαβε ότι κάνουμε πλάκα βγήκε από το αυτοκίνητο του και μας κυνηγούσε για αρκετή ώρα, χωρίς να μας πιάσει. Μετά τις συνέπειες του περιστατικού αυτού εγώ και ο Βλαδίμηρος δεν βάζαμε ποτέ τις ιδέες μας σε δράση. Διότι παρόλο που εκείνη την ημέρα σκάσαμε στα γέλια μετά από όλη αυτή την αδρεναλίνη, καταλάβαμε ότι οι ιδέες που μας έρχονται στο μυαλό όταν είμαστε μαζί δεν έχουν καλό τέλος! Αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ!”, εξομολογείται ο Άλεξ.

Το μήνυμα που θα του έστελναν αν μπορούσε να τους ακούσει

Είναι πασιφανές πως οι φίλοι του τον στηρίζουν σε αυτή του την απόφαση και θα ήθελαν να του το υπενθύμιζαν αν είχαν αυτή τη δυνατότητα και θα τον συμβούλευαν, όπως μας είπαν να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του.

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2116