Αναγνωρίζετε ποια είναι η εικονιζόμενη επώνυμη Κύπρια στη φωτογραφία;

13.08.2020



Δημοσιεύοντας εικόνα από το παρελθόν, μαζί με τον γιο της με αφορμή τα γενέθλια του, γνωστή Κύπρια μας έδειξε στιγμιότυπο από τις πρώτες της ζωής του. Ο λόγος για την Θέκλα Πετρίδου, η οποία με ανάρτηση που έκανε στο instagram, ξημερώματα της Πέμπτης, 13 Αυγούστου, έστειλε τις πιο γλυκιές της ευχές στον γιο της, Λάζαρο, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του.

Η γνωστή Κύπρια ψυχολόγος, εξιστόρησε κάτω στη δημοσίευση της, με τα πιο συγκινητικά λόγια, την ιστορία της γέννησης του παιδιού της, πριν από ακριβώς 23 χρόνια, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι η μεγαλύτερη του fan. Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής:

"Έχουμε τα γενέθλια του Λάζαρου σήμερα!Υιέ μου! Πριν 23 ευτυχισμένα χρόνια, 13/8/1997 στις 1.45 πμ ήρθες στη ζωή και στη ζωή μου! Στη Θεσσαλονίκη ένα μήνα μετά το πτυχίο. Το μεγαλύτερο επίτευγμα μου στη Θεσσαλονίκη είσαι εσύ. Ο πρωτότοκος μου, ο υιός μου… Αγαπώ σε πάρα πάρα πολλά, ξέρεις το είμαι η μεγαλύτερη σου φαν! Να ζήσεις! Να χαίρεσαι! Να είσαι πάντα καλά και καλός. Καλή αρχή στην επαγγελματική σου ζωή και δεν πειράζει που επέλεξες την Πάφο, λίγο μακριά από εμένα για να εργαστείς και να ζήσεις! Η τεχνολογία και η αγάπη μας κρατάνε πάντα κοντά. Η μάμμα σου".

Δείτε τις εικόνες που συνόδεψαν αυτα τα τρυφερά λόγια στην παρακάτω γκαλερί!
ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4112