Ο Ε/κ Ορέστης και η Τ/κ Λατιφέ παντρεύτηκαν και στέλνουν μήνυμα αγάπης

07.08.2020



Η αγάπη λένε δεν γνωρίζει σύνορα και φαίνεται πως αυτό είναι και το μότο του Ορέστη και της Λατιφέ, δύο νέων από τις δύο κοινότητες της Κύπρου που χθες έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ με το πέρας της πανδημίας θα ακολουθήσει και ο πολιτικός γάμος. Ο Ορέστης γεννήθηκε στη Λάρνακα, ενώ η Λατιφέ, Βιολόγος στο επάγγελμα, μένει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Οι γονείς της είναι πρόσφυγες από την περιοχή Τηλλυρίας και τον Αγ. Θεόδωρο Λάρνακας.

«Στην αγάπη δεν υπάρχει εμπόδιο»

«Με τη Λατιφέ γνωριστήκαμε στα κατεχόμενα μέσω κοινής παρέας. Εγώ πήγαινα συχνά να δω φίλους και πριν δύο χρόνια, νομίζω ήταν η μοίρα μας να γνωρίσω και τη γυναίκα μου. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ήταν το πεπρωμένο μου η Λατιφέ. Δέσαμε αμέσως και από τότε γίναμε αχώριστοι», ανέφερε στο politis.com.cy ο Ορέστης. «Εγώ μένω στη Λάρνακα και η γυναίκα μου μεγάλωσε στην Αμμόχωστο, οπότε μοιράζαμε συχνά τις αποστάσεις στο αρχικό στάδιο της σχέσης μας για να βλέπει ο ένας τον άλλο», συνεχίζει.

Από τη μια πλευρά εγώ, από την άλλη πλευρά αυτή

«Πριν από ένα χρόνο περίπου αρραβωνιαστήκαμε και προγραμματίζαμε το γάμο μας στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, αποφασίσαμε να υπογράψουμε αρχικά το σύμφωνο συμβίωσης, ώστε να μπορούμε να περνούμε ο ένας στην πλευρά του άλλου πιο εύκολα. Ελπίζουμε να περάσει η πανδημία για να κάνουμε και τον πολιτικό γάμο», εξηγεί ο Ορέστης.

Πως αντιμετωπίσατε την πανδημία και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων;

«Θα σου φανεί αστείο αλλά μετά την άρση της καραντίνας, που δικαιούμασταν να βγαίνουμε με sms από το σπίτι, πηγαίναμε και οι δύο στο οδόφραγμα του Περγάμου, στην Πύλα. Ο ένας από τη μία πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Καθόμασταν εκεί μιλούσαμε για λίγη ώρα και μετά σπίτι του ο καθένας. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση αλλά αυτό δοκίμασε και τη σχέση μας εν τέλει και καταλήξαμε στην απόφαση του συμφώνου συμβίωσης μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε και κανονικό γάμο και γλέντι», προσθέτει.

«Δεν κατανοούμε γιατί είναι είδηση»

Ο γάμος των δύο νέων έγινε είδηση στον τουρκοκυπριακό τύπο χθες, ωστόσο για τη Λατιφέ και τον Ορέστη δεν αποτελεί είδηση. «Για εμάς δεν είναι είδηση το ότι δύο νέοι από την ίδια χώρα αποφασίζουν να παντρευτούν. Δεν έχει καμία διαφορά αν είμαστε από διαφορετική κοινότητα. Είμαστε Κύπριοι και έτσι μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, γι’ αυτό και έχουμε και τη στήριξη τους από την αρχή. Δεν είναι είδηση, διότι μας ενώνουν πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζουν κάποιοι. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Αγαπηθήκαμε και παντρευτήκαμε όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Ειδικά η Λατιφέ δεν κατάλαβε γιατί γίνεται όλο αυτό. Αγαπά την πατρίδα μας, όπως εγώ και δεν πιστεύουμε ότι κάναμε κάτι διαφορετικό», καταλήγει ο Ορέστης.

politis.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




949