Ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ ανέβαλαν τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους και πήγαν για βουτιές στον Πρωταρά

06.08.2020



Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπίζ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αγία Νάπα. Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μαζί με την κόρη τους, Κύνθια θα παραμείνουν στο νησί μας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και μετά θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Κύπρο το 2017 ήταν να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Τήνο, τον Σεπτέμβριο. Μαζί με το γάμο θα γίνονταν και η βάπτιση της κόρης τους, η οποία γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2019. Όμως, λόγω του κορονοίου και τα μέτρα προστασία που επιβάλλονται αυτό το διάστημα τόσο ο γάμος όσο και το μυστήριο της βάπτισης ακυρώθηκαν.

Το ζευγάρι πάντως μαζί με την κορούλα τους, σύμφωνα με τη διαδυκτιακή σελίδα Coffeebreaknotes και αποκλειστικές φωτογραφίες του Φειδία Μωυσέως, φαίνεται να χαίρονται την θάλασσα της Αγίας Νάπας, και αψηφώντας τους οποιονδήποτε κίνδυνους προσπαθούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Να θυμίσουμε, ότι το ζευγάρι όποτε επισκέπτεται το νησί μας διαμένει στην Λεμεσό, αφού μόλις πρόσφατα αγόρασε το καινούργιο τους σπίτι.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4096