Μαρία Μοράρου: Το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε η Σταρ Κύπρος και η απρόσμενη απάντησή της

05.08.2020



Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Star Κύπρος» και τελικά κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο. Ο λόγος για την Μαρία Μοράρου, η οποία το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του «TikTok», ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του μακιγιάζ.

Προ ημερών το νεαρό μοντέλο θέλησε να συμβουλέψει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους και έτσι μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε: «Τρία πράγματα που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Πρώτον, μην απαντάς ποτέ όταν είσαι θυμωμένος. Είτε αυτό είναι μήνυμα, είτε αυτό είναι τηλέφωνημα, είτε σε καυγά. Δεύτερον, μην πάρεις ποτέ κάποια απόφαση όταν δεν είσαι καλά ή είσαι στεναχωρημένος για κάτι. Και τρίτον μην δίνει υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να κρατήσεις».

Ωστόσο, το αισιόδοξο μήνυμα αυτό του νεαρού μοντέλου δεν άρεσε σε διαδικτυακό της ακόλουθο, ο οποίος έκρινε σωστό να σχολιάσει: «Ρε άντε στο διάολο, αλλά πριν πας εκεί να κάνεις μια στάση σε οδοντίατρο».

Τον εν λόγω σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μαρία Μοράρου, η οποία έδωσε την απάντησή της μέσα από ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο ανέφερε: «Να πάω, αλλά γιατί να κάνω στάση στον οδοντίατρο; Θα περάσω από casting;». Δείτε τα παρακάτω βίντεο στο:

chnews.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


950