Διέρρευσε: Ζευγάρι της Κυπριακής σόουμπιζ μόλις ακύρωσε τον γάμο του και την βαφτιση της κόρης τους

05.08.2020



Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019 με τον ερχομό της κόρης τους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα επισκέφθηκαν δύο φορές το νησί. Η πρωτόγνωρη κατάσταση όμως με τον κορονοϊό, τα μέτρα προστασίας και οι απαγορεύσεις, τους ώθησαν να αναβάλλουν τα δυο μυστήρια, ώστε να πραγματοποιηθούν αργότερα όπως ακριβώς τα έχουν ονειρευτεί χωρίς κανένα περιορισμό.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είναι από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019 με τον ερχομό της κόρης τους.

Και μπορεί το πανέμορφο κοριτσάκι τους, ήδη, να το φωνάζουν Κύνθια, ωστόσο η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη σκόπευαν να κάνουν τη βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό τους γάμο, στην Τήνο στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα επισκέφθηκαν δύο φορές το νησί. Η πρωτόγνωρη κατάσταση όμως με τον κορονοϊό, τα μέτρα προστασίας και οι απαγορεύσεις, τους ώθησαν να αναβάλλουν τα δυο μυστήρια, ώστε να πραγματοποιηθούν αργότερα όπως ακριβώς τα έχουν ονειρευτεί.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3299