Kαταγγελία φωτιά απο παίκτρια: «Ο Μπέλλος λέει μπούρδες! Αυτός φλέρταρε όλες τις κοπέλες και...»

11.07.2020



Η Μάρλεν Γρυντάκη για ακόμα μια φορά είπε τα πράγματα χωρίς περιστροφές. Η πρώην παίκτρια του Masterchef, μιλώντας στο «Καλοκαίρι #ΝΟΤ», αναφέρθηκε στο χωρισμό της, αλλά και στο νέο φλερτ που υπάρχει στη ζωή της, ενώ απάντησε σχετικά με τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της.

«Όσο ήμουν στο MasterChef είχα σχέση με ένα παιδί από το Λονδίνο και μετά το παιχνίδι χωρίσαμε γιατί αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα. Όσο ήμουν μέσα είχα σχέση, όλα τα άλλα που ακούγονται για ειδύλλια είναι απλά φήμες. Τώρα ανοίγουμε τα φτερά μας, νέοι ορίζοντες, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα και μάλλον θα την… ανοίξω, θα δούμε.

Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει κάποιος υπέρβαρος άνθρωπος, είναι οκ. Αλλά δεν είναι οκ να κάθεται να τον κατακρίνει για το βάρος του. Συγγνώμη ρε φίλε, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα βαραίνουν ή σου τρώω το φαγητό;», είπε η Μάρλεν.

Ενώ όταν η κουβέντα ήρθε στην Μαρία Μπέη, η ίδια ανέφερε: «Με τη Μαρία Μπέη δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες, απλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάποια πράγματα και που μιλούσε…».

Ενώ η Μάρλεν, έδωσε την απάντησή της σχετικά με την ατάκα του Δημήτρη Μπέλλου ότι συμπαίκτριά του ζήτησε να το παίξουν ζευγάρι, εκείνος αρνήθηκε και τελικά τον… εκδικήθηκε, είπε η ρεπόρτερ και η Μάρλεν απάντησε: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να λένε μπούρδες και να πουν τα πράγματα όπως είναι. Αυτός ήταν ο… μελισσούλος και τριγύριζε τις μελισσούλες μπας και βρει καμιά γύρη. Και βρήκε. Μα αφού έτσι είναι, κάθεται και λέει μπούρδες. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του».

Η πρώην παίκτρια του Masterchef αυτή την περίοδο ετοιμάζει βιβλίο που θα είναι mix κρητική με περουβιανή κουζίνα.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


712