Λουκία Μουσουλιώτη: Όσα είπε για τον έρωτα στη ζωή της μετά τον θάνατο του Ανδρέα

06.07.2020



Καλεσμένη στο απογευματινό μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουλίου, η Λουκία Μουσουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για την περίοδο της καραντίνας, ενώ ρωτήθηκε και για τον έρωτα στη ζωή της, μετά τον θάνατο του συζύγου της και μεγάλου ηθοποιού, Ανδρέα Μουσουλιώτη. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η οικοδέσποινα της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους, αναρωτήθηκε: «Δεν ξαναχτύπησε η καρδιά σου (σ.σ. για έναν έρωτα), μετά τον Ανδρέα;».

«Έμεινε στον χτύπο. Εντάξει, χτυπά. Χτύπησε ξανά», απάντησε χαρακτηριστικά η Λουκία Μουσουλιώτη και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ρώτησε: «Ήταν δύσκολο για σένα να κάνεις μια επόμενη σχέση;», με την γνωστή ηθοποιό να απαντά: «Ναι γιατί τα standards μου ήταν ψηλά λόγω του Ανδρέα. Οπότε, έπρεπε να βρω κάτι αντάξιο και πιο πάνω από τον Ανδρέα που δεν θα έβρισκα. […] Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι σχέσεις. Άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν είναι όπως παλιά που υπήρχε ο ρομαντισμός στη σχέση. Τώρα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Έχουν γίνει πολύ ωμά τα πράγματα».

chnews.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2306