Χαριτίνη Ηλιάδου: Η μακροχρόνια σχέση που οδηγείτο στον γάμο, ο χωρισμός και τα κλάματα!

04.07.2020



Η Χαριτίνη Ηλιάδου φιλοξενήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία μακροχρόνια σχέση της στο παρελθόν, διάρκειας οχτώ χρόνων, πριν εγκατασταθεί στην Κύπρο και το πώς αυτή εξελίχθηκε με το που η ίδια ήρθε στο νησί μας.

“Όταν ήρθα στην Κύπρο δεν είχα χαρεί και πάρα πολύ γιατί εγώ τότε είχα μία σχέση τεράστια με τον Βασίλη. Με τον Βασίλη ήμασταν 8 χρόνια μαζί. Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, μεγαλώσαμε μαζί. Ο πρώτος μου έρωτας. Τεράστιος [...] Είχαμε αυτή τη σχέση και λέγαμε θα παντρευτούμε. [...] Και μου έρχεται ότι περνάω Κύπρο... Λέω δεν πάω. Θα μείνω με τον Βασίλη. Μου λέει ότι έπρεπε να φύγουμε αύριο. Εγώ κλάμα, κλάμα, κλάμα. Ο Βασίλης στρατό. Εγώ έξω από το στρατόπεδο με τα κάγκελα, να το ζω, να κλαίω. Η μαμά μου να μην τον θέλει και πολύ τον Βασίλη και να παντρευτώ από τα 18 μου και να σκέφτεται να τη μαζέψω να φύγει στην Κύπρο μήπως είμαστε πιο safe […] Το είχαμε συζητήσει, ήμασταν σίγουρα πως σε ένα χρόνο (θα παντρευόμασταν). Ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμουν η γυναίκα της ζωής του”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, συμπλήρωσε αναφερόμενη στο τι συνέβη μετά την εγκατάστασή της στην Κύπρο: “Ήρθα στην Κύπρο. Ήμασταν κάποιους μήνες μαζί και με χώρισε [...] Το είδα πολύ εγωιστικά [...] Μετά κατευθείαν εγώ μπήκα σε άλλη σχέση. Αγαπούσα, λάτρευα την άλλη μου σχέση αλλά μου πήρε λίγο να τον ξεχάσω (σ.σ. Βασίλη) αλλά το ήξερε και η άλλη μου σχέση”.

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




835