H Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει το μεθύσι του αδερφού της όταν ήταν μικρός

03.06.2020



Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε στη σημερινή εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Με αφορμή την viral είδηση από το εξωτερικό με τα μεθυσμένα αρκουδάκια, η ίδια θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον μικρό της αδερφό, Ανδρέα Αριστοτέλους, όταν ήταν υπό την επίβλεψη της παρουσιάστριας και κατάφερε να κάνει το πρώτο του μεθύσι.

Μη έχοντας υπόψιν του πως η κανάτα που έβαζε νερό για να πιει ήταν με κρασί αντί νερό, μέθυσε σε ακραίο σημείο που δεν μπορούσε στο τέλος να αρθρώσει λέξη όταν επέστρεψε η μητέρα τους.

Όταν ήμασταν μικροί εκεί στο μαγαζί της μάνας μου, παίζαμε με τον αδερφό μου τον μικρό και μου λέει η μαμά μου “Πρόσεχε τον μικρό μέχρι να πάω και να επιστρέψω”. Παίζαμε μήλο έξω από το μαγαζί, ο Ανδρέας διψούσε συνέχεια και έμπαινε μέσα για να πιει νερό, που να ξέρει ότι άνοιγε την κανάτα με το κρασί που έφεραν πριν από λίγο και ότι έπινε κρασί αντί νερό. Κάποια στιγμή ήρθε η μάνα μου και δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν κατακόκκινος, όχι απλά στρακότο και θυμάμαι ότι δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Το τι ακολούθησε μετά…το πόσες ώρες κοιμόταν μετά…το τι άκουσα και εγώ, αλλά που να ήξερα και εγώ ότι έμπαινε μέσα και έπινε κρασί

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

hellomagazine.com

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


872