Γιώργος Εφραίμ - Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μόλις έγινε η ανακοίνωση και μοιράστηκαν μαζί μας τα ευχάριστα νέα τους! (δείτε)

22.05.2020Χαρούμενη είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Εφραίμ και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους μιας και πριν από μερικά λεπτά, με επίσημη ανακοίνωση, το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας και το φίλαθλο κοινό πως συνεχίζεται η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ. Η νέα συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι και το Μάιο του 2023. Ο Γιώργος βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 και είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας.

Επιθυμούμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σημαντική μείωση που δέχθηκε σε σχέση με τις ετήσιες απολαβές του και να του ευχηθούμε να προσθέσει ακόμα περισσότερους τίτλους πέραν των 5 σερί πρωταθλημάτων που έχει ήδη κατακτήσει»

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


2976