Βίντεο: Η Άνδρη Καϊάφα έφερε στον κόσμο τρίδυμα στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τους χωρίζει ο κορωνοϊός

08.04.2020



Η νέα τάξη πραγμάτων που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού, σε συνάρτηση με τα πλήγματα που δέχονται τα δημόσια νοσηλευτήρια, έχει αφήσει το στίγμα της και στα νεογέννητα παιδιά του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η κα Άνδρη Καϊάφα πριν από 69 ημέρες έφερε στον κόσμο τρίδυμα, τα οποία υποχρεούται να παρακολουθεί μέσω φωτογραφιών που τις στέλνουν οι γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Τις τελευταίες είκοσι ημέρες όπως σημειώνει και η ίδια, λόγω κορωνοϊού δικαιούνται να πηγαίνουν μόνο μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου, «όπου αφήνουμε τα αναγκαία και επιστρέφουμε σπίτι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η επικοινωνία με το νοσοκομείο όπως αναφέρει η κα Καϊάφα γίνεται τηλεφωνικώς μια φορά την ημέρα. «Μας ενημερώνουν και κάποιες φορές είμαστε τυχεροί όπου μας στέλνουν φωτογραφίες των παιδιών και τα βλέπουμε».

Σημειώνει παράλληλα πως αν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, τότε το ιατρικό προσωπικό επικοινωνεί με την οικογένεια πέραν της μιας φοράς ημερησίως.

Η κα Καϊάφα παρουσιάζεται παρόλες τις αντιξοότητες αρκετά συνειδητοποιημένη γύρω από τις νέες πραγματικότητες. «Καταλάβαμε οτι πιο εύκολο για εμάς ήταν να μείνουμε σπίτι, να κάνουμε υπομονή για να τελειώνει πιο γρήγορα αυτή η κατάσταση».

Δεν έκρυψε παρόλα αυτά την πίστη και την ελπίδα της, πριν το τέλος Απριλίου να έχει μαζί της στο σπίτι το πρώτο παιδί. Αποκάλυψε παράλληλα την αγωνία που ένιωσε μόλις πληροφορήθηκε για το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλήσαμε με τους γιατρούς, μας ενημέρωσαν για τα μέτρα που θα ελάμβαναν. Υπάρχει άγχος αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» ανέφερε καταληκτικά. 

ant1.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1169