Κύπρος-Κορωνοϊός: Συγκινεί η οικογένεια του 83χρονου που έχασε την μάχη: «Δεν μπορούμε να τον φιλήσουμε ούτε για το τελευταίο αντίο...»

01.04.2020



Σε πένθος τυλίχθηκε ολόκληρη η οικογένεια του 83χρονου που έχασε την μάχη με τον κορωνοιό την Τρίτη 31/03. Με συγκινητικά λόγια σε ανάρτηση που έκανε εγγονή του λίγες ώρες μετά τον χαμό του στα κοινωνικά δίκτια θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα προς όλη την κοινωνία για να παροτρύνουν τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του σπάζοντας με αυτό τον τρόπο την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού.  

Τα πιο συγκλονιστικά λόγια που ξεχωρίζουμε από αυτή την ανάρτηση είναι το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να βρίσκονται δίπλα στον αγαπημένο τους όλη την εβδομάδα που έδινε αυτή την κρίσιμη μάχη και πως τώρα όπως αναγράφεται και στην δημοσίευση: «Δεν μπορούμε να τον φιλήσουμε ούτε για το τελευταίο αντίο»

Ο πόνος είναι διπλάσιος για την οικόγενεα καθώς εκτός από το ότι έχασαν τον αγαπημένο τους συγκενή δεν κατάφεραν να είναι μαζί του στις τελευταίες του στιγμές, δεν μπορούσαν να του κρατίσουν το χέρι και δεν κατάφεραν να του πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

"Σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας παππούς. Δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την αρρώστια που λέγεται κορονοϊος. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο πλευρό του όλη αυτή την βδομάδα που έδινε την δική του μάχη.Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε από το χέρι να του δώσουμε δύναμη και θάρρος να παλέψει.

Νιώθαμε ασήμαντοι και ανήμποροι που δεν ήμασταν κοντά στον αγαπημένο μας άνθρωπο. Στον άνθρωπο που μας μεγάλωσε με αξίες και ιδανικά .Σε κανένα δεν αξίζει να πεθάνει μόνος και αβοηθητος Δεν μπορούμε να τον φιλήσουμε ούτε για το τελευταίο αντίο. Αυτο τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια του δίπλα στα εγγόνια του. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο κορονοϊός σταμάτησε την καρδούλα του.Δεν ξέρουμε πως θα του πούμε το τελευταίο αντίο. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθουμε και πως το βιώνουμε να μην μπορείς να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους και η οικογένεια να θρηνεί ο ένας μακριά από τον άλλο.

Δεν γράφω αυτό το μήνυμα ούτε για να μας λυπηθεί κάποιος αλλά ούτε και για να γράψω δημόσια τα συναισθήματα μου. Γράφω αυτό γιατί ίσως με το δικό μας θρήνο και τόσο άδικο χαμό καταλάβουν και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από αυτούς που δεν κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης που βρίσκεται η κοινωνία μας. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας σταματήστε την δουλειά σας αν αυτό είναι εφικτό προσέχεται τα παιδάκια σας τα αδέρφια σας τους παππούδες σας και τις γιαγιάδες σας.Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας δεν είναι μαγκιά να ξεγελάμε το σύστημα και να βγαίνουμε για μια ασήμαντη βόλτα. Μην θρηνήσουμε αλλά θύματα.

Ο θεός παππου μας να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπάμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι λεβεντανθρωπε μας. Αιωνια σου η μνήμη.Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Είσαι στο πλευρό της αγαπημένης μας γιαγιάς".

tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1515