Ο Χρίστος Τσοκκος που νίκησε τον Κορωνοιο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μιλά για την στιγμή του εξιτήριου όπου όλοι τον χειροκροτούσαν

31.03.2020



Στην εκπομπή “Alpha Ενημέρωση” μίλησε ο Χρίστος Τσόκκος, ο ασθενής από τη Δερύνεια που νίκησε τον κορωνοϊό και έλαβε εξιτήριο το περασμένο Σάββατο το πρωί και καταχειροκροτήθηκε από τους επαγγελματίες υγείας φεύγοντας, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο κ. Τσόκκος ευχαρίστησε τους ιατρούς και νοσηλευτές που όπως είπε δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του.

“Νίκησα τον ιό, μου άρεσε η στιγμή που έφυγα, δεν έκρυψα τα δάκρυά μου που μπήκα στο ασθενοφόρο. Σε αυτούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο τους ευχαριστώ πολύ έχουν χιούμορ, είναι καλοί στο λεπτό να σε εξυπηρετήσουν, μπράβο τους στέκονται εκεί δυνατοί μπράβο τους.  Σε κάποια φάση νομίζεις ότι είναι ελεύθεροι ότι δεν έχουν οικογένεια αλλά είναι όλοι εκεί. Έκανα πέντε μέρες με πυρετό αλλά μετά από ενδοφλέβια αντιβίωση είμαι καλά. Μόνο την ώρα που έμπαινα στο νοσοκομείο ένιωθα άσχημα που άδειασε ο διάδρομος για να περάσω. Περίμενα πέντε λεπτά έξω”. 

Όπως είπε, όταν έμαθε πως είναι θετικός στον ιό, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. “Σκέφτηκα την οικογένειά μου, η γυναίκα μου εργάζεται στο νοσοκομείο”.  Πρόσθεσε πως ένιωσε χαρά και συγκίνηση όταν του είπαν οι γιατροί ότι αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό. Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στους Κύπριους πολίτες.

famagusta.news



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


722