Ιωάννα Κασουλίδου: Η συγκινητική εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη!

25.02.2020



Η Ιωάννα Κασουλίδου και ο σύζυγός της Ανδρέας Ζακχαίος, πριν από ένα μήνα υποδέχθηκαν στη ζωή την κορούλα τους, Έμιλη, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα, η οποία πλέον έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να έρθει στον κόσμο η μικρή τους.

“Έχει περάσει κιόλας ένας μήνας που ήρθες και άλλαξες τα πάντα στη ζωή μας. Μας έκανες να πιστέψουμε στις προσευχές μας και στο «miracles do happen»! Ακύρωσες κάθε ίχνος μνήμης από τα πόσα είχαμε περάσει για να έρθεις κοντά μας. Τους οχτώ μήνες στο κρεβάτι με αιμορραγία, τον προβληματικό και αποκολλημένο πλακούντα, τη πρόωρη γέννα, τις αμέτρητες ενέσεις, τους τόσους εμετούς και ζαλάδες ... και μια εγκυμοσύνη που κι εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ να πιστέψουμε πως αυτό το όνειρο που ζούμε τώρα είναι πραγματικότητα. Μετά από τρεις αποβολές, μετά από τρεις εξωσωματικές που δεν έπιασαν τόπο ... εκεί που είπαμε φτάνει ... ήρθες εσύ τόσο απρόσμενα από μονή σου ... έκπληξη... και μας ξάφνιασες με την πόση δύναμη και πείσμα είχες να τα καταφέρεις πάρα τις τόσες δυσκολίες στη κύηση ... για να σ’ έχουμε τώρα στην αγκαλιά μας. Δεν ξέρω πόσοι άγγελοι και πόσες προσευχές έχουν ακουστεί για να είσαι καλά και υγιής σήμερα. Καρδούλα μου! Αγάπη μου τεράστια, για σένα θα ξανανέβαινα το πιο δύσκολο βουνό ξανά και ξανά!”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα που συνόδευσε την υπέροχη εικόνα αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της. 

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5196