Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η on-air σκηνή ζηλοτυπίας στον Νεκτάριος Αλεξάνδρου

18.02.2020



Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, αφού περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής του Sigma «Όλα Καλά», σε λίγους μήνες θα καλοσωρίσουν στον κόσμο τον γιο τους.

Η σχέση τους παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και αυτό αποδεικνύεται και από την «σκηνή ζηλοτυπίας» που έκανε η Κωνσταντίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Όλα Καλά» πραγματοποίησε ζωντανή σύνδεση με ανθοπωλείο της Λευκωσίας. 

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου επισκέπτεται συχνά το ανθοπωλείο του. Έτσι, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ρώτησε με χιούμορ: «Κύριε Παντελή πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθε δηλαδή; Θέλω να ξέρω».

«Δεν μπορώ να απαντήσω», αποκρίθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και στη συνέχεια εκτυλίχθηκε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό με την δημοσιογράφο της εκπομπής να επιμένει, ώστε να μάθει περισσότερα.

chnews.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


695