Απίστευτο περιστατικό με την Γωγώ Αλεξανδρινού: Βγήκε απο το στούντιο της εκπομπής κλαίγοντας (βιντεο)

16.02.2020Η Γωγώ Αλεξανδρινού βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ, στο "Λούης Νight Show" και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Λούη Πατσαλίδη για τους άκομψους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε στο παρελθόν, επειδή κατάγεται από την Ελλάδα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ανέφερε μάλιστα ένα συγκεκριμένο περιστατικό που τη στιγμάτισε, αφού κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής του "Έχεις Μέσον" που παρουσίαζε με τον Λουκά Φουρλά, μια κυρία της μίλησε πολύ απαξιωτικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της και να αποχωρήσει κλαίγοντας από το στούντιο.

"Ήταν στον αέρα του "Έχεις Μέσον". Είχε πει μια κυρία του Λουκά Φουρλά "Ναι κύριε Φουρλά δεν θέλω να μιλάω σ΄αυτήν, αυτή είναι ξένη. Σε εσάς κύριε Φουρλά που καταλαβαίνετε τα προβλήματά μας". Είχε γυρίσει το μάτι μου, όμως το επόμενο δευτερόλεπτο που είχα νευριάσει πάρα πολύ, άρχισα να κλαίω και βγήκα έξω από το στούντιο. Στεναχωρήθηκα, με πλήγωσε πάρα πολύ. Μετά μου πέρασε γιατί το άκουσε καμιά δεκαριά φορές ακόμα"

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.alphanews.live/Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1534