«Τη χάσαμε μέσα σε ένα μήνα. Έτρωγα για να τιμωρήσω τον εαυτό μου» Η συγκινητική εξομολόγηση Κύπριου παρουσιαστή για το θάνατος της μητέρας του και τη μάχη με την κατάθλιψη.

28.01.2020



Πρόκειται για έναν παρουσιαστή που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Χρήστο Κωνσταντίνου, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Χαρούμενο σπίτι» στο Smile TV.
Ο ίδιος το τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί με τις ατάκες του στις σατιρικές εκπομπής «Λούης Night Show», «Casa De Mikel», αλλά και στη χιουμοριστική στήλη της εκπομπής  «Όλα Καλά», «Rock N’ Troll».

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του Sigma και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ο παρουσιαστής το Smile TV, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την απώλεια της μητέρας του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχασε την μητέρα του πριν από περίπου τρία χρόνια. Όπως είπε διαγνώστηκε με καρκίνο και σε διάστημα ενός μήνα «έφυγε » από τη ζωή.

Η εν λόγω απώλεια τσάκισε την ψυχολογία του Χρήστου, ο οποίος ξεκίνησε να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού καθώς όπως είπε ήθελε τιμωρήσει τον εαυτό του, για κάτι που δεν μπορούσε να αλλάξει.

Ωστόσο, με ένα «κλικ» κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία του και να αποβάλει τα παραπανίσια κιλά, ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα στο chnews.com.cy:

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1068