Συγκλονιστική εξομολόγηση επώνυμης Κύπριας: «Το 2017 διαγνώστηκα με όγκο στο ενδομήτριο, που μου στέρησε το θείο δώρο της μητρότητας»

26.01.2020



Καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Sigma, «Όλα Καλά», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου, η Κωνσταντίνα Νικολάου. 
Η κορυφαία αθλήτρια της σκοποβολής, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, λόγω του αλκοολικού μπαμπά της, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η οποίο της στέρησε το θείο δώρο της μητρότητας.

«Μετά το καλοκαίρι του 2017, είχα διαγνωστεί μέτα έναν όγκο στο ενδομήτριο και αυτό μου στέρησε το δικαίωμα της μητρότητας. Μου στοίχισε αρκετά το πρώτο διάστημα, γιατί είμαι και άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για μια γυναίκα να καταφέρει να γίνει μάνα. Το λέω γιατί είναι θείο δώρο να μπορεί να μεγαλώνει ένας άνθρωπος, σε έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό για μένα είναι το θαύμα, είναι μεγαλείο.

Όταν έμαθα ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω αυτό το θαύμα, να το βιώσω, να το ενσανθώ μου “γύρισε” λίγο. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Ωστόσο, μιλώντας με τον γιατρό μου, είπαμε ότι είναι πολυτιμότερο να έχω την υγεία μου, παρά ταλαιπωρούμαι σε μεταγενέστερο στάδιο», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Νικολάου. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο chnews.com.cy:

Δείτε ακόμη:



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1110