Τρόμος για νεαρή στη Λεμεσό! Θύμα βιασμού από 27χρονο-Την απείλησε να μην μιλήσει

24.01.2020



Εφιαλτικές ώρες στα χέρια αλλοδαπού άντρα, ισχυρίζεται ότι έζησε χθες το πρωί νεαρή αλλοδαπή γυναίκα σε χωριό της Λεμεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες από την 27χρονη οικιακή βοηθό σε Αστυνομικό Σταθμό της Επαρχίας Λεμεσού.

Η 27χρονη σύμφωνα με την καταγγελία της, ισχυρίστηκε πως το πρωί ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 27χρονου ομοεθνή της, αυτός ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά την θέλησή της.

Όπως ανέφερε η 27χρονη, ακολούθως ο ύποπτος την μετέφερε με το μοτοποδήλατο του σε στάση λεωφορείου και εκεί την απείλησε να μην πει σε κανέναν οτιδήποτε γιατί θα της καταστρέψει τη ζωή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 27χρονη μετά την καταγγελία της εξετάστηκε από ιατροδικαστή χωρίς όμως να διαπιστωθούν εξωτερικές κακώσεις. Παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Όπως πληροφορούμαστε σε κατάθεση του έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για το συμβάν, ενώ από την οικία του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Πηγή: Cyprus Times



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


776