Συγκλονισμός στο δικαστήριο Πάφου: Ζωγράφισε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της η 7χρονη (pics)

24.01.2020



Δεν παραδέχεται στην Αστυνομία τη διάπραξη της δολοφονίας, την παραδέχτηκε όμως στους ομοεθνείς τους, ο 42χρονος Hussein Farouh, 42 ετών από τη Συρία που φέρεται να σκότωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την εν διαστάσει σύζυγο του στην Πάφο.

Το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό το φόβο αντιποίνων από την πλευρά του θύματος. Κατά τη διαδικασία για προσωποκράτηση του έγιναν αποκαλύψεις που προκαλούν συγκλονισμό.

Ο εξεταστής της υπόθεσης Μιχάλης Νικολάου κατάθεσε ενώπιον του Δικαστηρίου ζητώντας την κράτηση του υπόπτου για 8 ημέρες. Όπως ανέφερε ο ανακριτής, τον 42χρονο «έδωσαν» στην Αστυνομία οι Σύροι που εντοπίστηκαν στο ίδιο υποστατικό στη Λεμεσό, όπου βρέθηκε και συνελήφθη χθες ο ύποπτος. Όπως είπαν σε κατάθεση τους οι ομοεθνείς του 42χρονου, αυτός τους συστήθηκε αρχικά με άλλο όνομα. Οι ίδιοι ωστόσο τον αναγνωρίσαν αφού η φωτογραφία του είχε δοθεί στη δημοσιότητα και εν συνεχεία αυτός -αφού παραδέχτηκε ποιος είναι- τους ζήτησε βοήθεια για να μεταβεί στα κατεχόμενα. Τους παραδέχτηκε μάλιστα ότι σκότωσε τη γυναίκα του και τους είπε ότι το έκανε «για λόγους τιμής». Οι ομοεθνείς του, ήταν τελικά αυτοί που οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη του.

Προμελετημένο έγκλημα… Είπε ότι θα την σκότωνε από δύο μέρες πριν

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, από τις μαρτυρίες προκύπτει πως ο 42χρονος είχε αποκαλύψει την πρόθεση του να σκοτώσει την εν διαστάσει γυναίκα του σε άλλους 2 Σύρους, 48 ωρες πριν την διάπραξη του φρικτού εγκλήματος.

Ζωγράφισε στους ανακριτές όσα είδε η 7χρονη κόρη τους

Άλλο ένα συγκλονιστικό στοιχείο που ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, είναι πως η 7χρονη κόρη του 42χρονου που ξύπνησε την ώρα του αιματηρού επεισοδίου και είδε το τραγικό συμβάν, σε κατάθεση της ζωγράφισε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της.

Ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε πως αναμένεται να ληφθούν για την υπόθεση άλλες 45 καταθέσεις. Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα των ανακριτών και έθεσε τον ύποπτο υπό κράτηση για 8 μέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της πολύτεκνης μάνας, που διαπράχθηκε στις 20 Ιανουαρίου στην Πάφο.

Όπως μετέδωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Cyprus Times, ο 42χρονος συνελήφθη στην περιοχή Ομονοίας, σε ισόγεια κατοικία, στην οποία φαίνεται να διαμένουν και άλλοι Σύροι, παρά τη διαρροή πληροφοριών που τον ήθελαν να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα. H πληροφορία δόθηκε και αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού που έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν. Στο ίδιο σπίτι εντοπίστηκαν 10 αλλοδαποί, συμπατριώτες του υπόπτου.

Ξυρίστηκε για να μην τον αναγνωρίσουν…

Ο 42χρονος ξυρίστηκε σε μια προσπάθεια να αλλάξει την όψη του για να μην αναγνωριστεί, αφού η φωτογραφία του είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία. Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στην κάμερα της Cyprus Times είπε ότι είχε δει τον ύποπτο και στο παρελθόν στην περιοχή.

Πηγή: Cyprus Times



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


820