Κορίτσια ο Ντάνος δεν είναι μόνος του! Το παραδέχθηκε! Ποιά του έκλεψε την καρδιά;

24.01.2020Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν είναι μόνος! Ποια είναι όμως η τυχερή; Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Δε με αγχώνει το θέμα του γάμου ή του παιδιού. Νομίζω ότι είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπό σου. Το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς με έναν άνθρωπο και να σου βγάλει να θες να κάνεις παιδί μαζί του. Ή μπορεί να συμβεί και ανάποδα.»!

Και πρόσθεσε: « Το έχω σκεφτεί, αλλά δε με αγχώνει. Θεωρώ πως πάντα υπάρχει χρόνος, γιατί δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει.»!

Και υπογράμμισε στην εκπομπή, The 2night show: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό».

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


555