Κύπρια ηθοποιός: «Έκανα ερωτική σκηνή με τον Μπουγιούρη για να κατανοήσω αυτό που κάνει ο άντρας μου» (pics)

10.12.2019



Η Βαλεντίνα Νικολάου και ο Γιώργος Αναγιωτός ήταν καλεσμένοι στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Το ζευγάρι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της παρουσιάστριας «’ΟΛΑ ΚΑΛΑ» δίνοντας μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και της κοινής τους πορείας.

Μάλιστα, σε ερώτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου εαν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον η σύζυγος του Γιώργου Αναγιωτού αναφέρθηκε επι του θέματος.

Όπως επισήμανε η γνωστή θεατρολόγος: «Τον ζήλεψα με την καλή έννοια τον Γιώργο, όταν τον γνώρισα ήθελα τη ζωή του. Μ’αρέσουν οι ανθρώποι που έχουν στόχους στη ζωή τους…Πολλές φορές με ρωτάνε αν ζηλεύω τον Γιώργο για τις ερωτικές σκηνές που κάνει. Στην αρχή της σχέσης μας ήμουν στο θέατρο πρώτο τραπέζι πίστα και τον είδα να κάνει μπροστά μου ερωτική σκηνή…

Ένιωσα άβολα…μια φορά έκανα την εξής μαγκιά. Ζητούσαν ένα κορίτσι να κάνει ερωτική σκηνή με τον Μουγιούρη. Το έκανα όχι για να γνωρίσω τον Μπουγιούρη…ήθελα να δω πως είναι αυτό το πράγμα και να κατανοήσω αυτό που κάνει ο άντρας μου… Όταν έχεις πάνω σου τρεις κάμερες, μακιγιέρ, ηχολήπτες εκείνη την ώρα δεν είναι σαν να φιλάς, αλλά σαν να μασάς..δεν αισθάνεσαι τίποτα, είσαι κενός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βαλεντίνα.

showbiz.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1468