Δείτε την Άντρεα Κυριάκου σε παιδική ηλικία!

02.12.2019Τα γενέθλια της γιόρτασε την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου η Άντρεα Κυριάκου! Όπως είδαμε στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media, το μοντέλο πέρασε μία όμορφη βραδιά με την οικογένεια της και τους φίλους της, σε ταβέρνα στη Λεμεσό! Τις προηγούμενες ώρες, η αδερφή της Άντρεας Κυριάκου, Μαλβίνα, θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσω ενός story που ανέβασε.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: "Εκτός από αδερφή θα είμαι και η πιο πιστή σου φίλη και πραγματικοί φίλοι λέγεται ότι μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ε, ακόμα και να σου έσκαγε κροτίδα στην παλάμη και να σου έκοβε τα τέσσερα σου δάκτυλα, θα ήμουν αυτό το ένα που θα σου έμενε. Όταν έχεις τις μαύρες σου δεν θα σου στερήσω ποτέ τον ώμο που θες για να ακουμπήσεις όταν το χρειάζεσαι…" Δείτε πιο κάτω τη σχετική φωτογραφία:

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


271