Πέρασαν την νύχτα στα κρατητήρια οι μαθήτριες που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό 16χρονης

15.10.2016



Διευκρινίζεται ότι οι δύο ύποπτες μαθήτριες παραμένουν στα κρατητήρια από την Πέμπτη 13/10 ενώ η μία συνελήφθη την Παρασκευή 14/10.Οι τρεις ύποπτες μαθήτριες σε σχέση με τον ξυλοδαρμό συμμαθήτριάς τους στη Λεμεσό παραμένουν στα κρατητήρια και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες αργότερα την Παρασκευή 14/10 την νύχτα, αφού κατηγορηθούν γραπτώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, ανησυχίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνελήφθηκαν στις 23:00 την Πέμπτη 13/10 δυο μαθήτριες σχολείου της Λεμεσού, ενώ την Παρασκευή 14/10 συνελήφθη και τρίτη μαθήτρια για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο και είχε και συνέχεια με δεύτερο ξυλοδαρμό της μαθήτριας, είχε καταγγείλει στην αστυνομία η μητέρα της, ενώ ήδη βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο και του αρμόδιου Υπουργείου.

Οι τρεις μαθήτριες αναμένεται ότι θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερες αργότερα την Παρασκευή 14/10 την νύχτα.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1057